Tom Reymen

SANITAIR & CENTRALE VERWARMING

SANITAIR & CENTRALE VERWARMING


Heeft uw bad, douche of ander sanitair onderhoud nodig? Of een kleine reparatie?

Tom Reymen heeft jaren ervaring met zowel grote als kleine projecten. Maar ook voor kleine renovaties, herstellingen, lekkages, installaties, onderhoud of problemen komen wij graag bij u langs.

Bent u ook op zoek naar iemand voor uw elektrische installatie en centrale verwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met sanitair, centrale verwarmingen: onderhoud, installatie, herstelling & materialen!

Bouwt u binnenkort een huis? Of gaat u renoveren? Onze firma biedt u een garantie op kwaliteitswerk.

Herstellingen aan oude bestaande installaties? Vragen? Bel of mail naar zaakvoerder Tom of vraag meteen een vrijblijvende offerte.

CENTRALE VERWARMINGSKETEL HUREN


Ziet u op tegen de aankoopkosten van een nieuwe cv-ketel?

Alle ketels in ons aanbod kunt u ook huren. De kosten hangen af van de ketel die u kiest. U heeft al een A-merkketel voor € 22,- per maand. Zo heeft u voor slechts € 0,72 per dag warmte en warm water in huis! Huren is altijd inclusief installatie. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u bovendien flink besparen op uw stookkosten. Daarnaast kunnen wij op uw nieuwe hr-ketel een slimme thermostaat aansluiten, zodat u overal en altijd uw temperatuur in huis kunt regelen.

De huur van uw cv-ketel is inclusief storings- en onderhoudscontract. Wij staan dag en nacht voor u klaar, en in het geval van een storing helpen u altijd binnen één dag.

Aarzel niet en vraag een gratis offerte aan.